Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Nyheter

Handelshögskolan lanserar nytt forskningscenter med nordiskt stöd

02 november 2022
Familjeföretag är den vanligast förekommande formen av företagsorganisation i världen – inte minst i de nordiska länderna. Dessa företag är också drivande när det gäller entreprenörskap, innovation och hållbarhet. Det nyligen lanserade Center for Family Enterprise (CFE) på Handelshögskolan i Stockholm kommer att studera familjeföretags roll och organisering i Norden och världen.

Handelshögskolans masterprogram rankat 4 i världen

12 september 2022
Handelshögskolan i Stockholms program Master in International Business rankas som fjärde bäst i världen, enligt Financial Times Master in Management-rankning för 2022. Det är den bästa rankningen som något program på Handelshögskolan fått någonsin.

SSE Executive Education rankad tionde bästa i världen

23 maj 2022
Handelshögskolans SSE Executive Education klättrar i Financial Times prestigefyllda rankning och ligger nu på plats tio i världen inom öppna program. Utbildningen rankas dessutom fortsatt på första plats i Norden och Baltikum. 

Öppna skolor sparade Sverige miljarder kronor

12 maj 2020
I det senaste avsnittet från Vetenskapens Värld "Vägen ur Corona", förklarar Jesper Roine vad åtgärderna för pandemin har kostat den svenska samhället. Har Sverige klarat sig bättre ekonomisk i jämförelse med de andra nordiska länderna?