Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Handelshögskolan i Stockholm högst rankade handelshögskolan i Norden – igen

Handelshögskolan i Stockholm klättrar i Financial Times rankning av europeiska handelshögskolor 2020. För sjuttonde året i rad rankas lärosätet högst bland handelshögskolorna i Norden.

Under 2020 avancerade Handelshögskolan från plats 26 till plats 21 i rankingen.

– Vi behåller inte bara vår plats som den ledande handelshögskolan i Norden – vi fortsätter också att klättra i rankingen. Det är ett kvitto på vårt hårda arbete och åtagande att ständigt tillhandahålla en utbildning i världsklass och förbättra vårt erbjudande. Jag hoppas att fler studenter ser fördelarna med att studera i Norden, med vårt dynamiska entreprenörsklimat och fokus på hållbarhet, säger rektor Lars Strannegård.

Detta är det sjuttonde året i rad som Financial Times rankar europeiska handelshögskolor. Rankningen visar på de sammanlagda resultaten för Europas ledande handelshögskolor i fem olika rankningskategorier: MBA, Executive MBA, Masters in Management (MiM) och två olika program som ligger under Executive Education. Handelshögskolan i Stockholm har varit den ledande Handelshögskolan i Norden under samtliga 17 år som Financial Times ranking av europeiska handelshögskolor har publicerats.

 

SSE Education News Press release