Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Handelshögskolan i Stockholm högst rankade handelshögskolan i Norden – igen

Handelshögskolan i Stockholm klättrar i Financial Times rankning av europeiska handelshögskolor 2020. För sjuttonde året i rad rankas lärosätet högst bland handelshögskolorna i Norden.

Under 2020 avancerade Handelshögskolan från plats 26 till plats 21 i rankingen.

– Vi behåller inte bara vår plats som den ledande handelshögskolan i Norden – vi fortsätter också att klättra i rankingen. Det är ett kvitto på vårt hårda arbete och åtagande att ständigt tillhandahålla en utbildning i världsklass och förbättra vårt erbjudande. Jag hoppas att fler studenter ser fördelarna med att studera i Norden, med vårt dynamiska entreprenörsklimat och fokus på hållbarhet, säger rektor Lars Strannegård.

Detta är det sjuttonde året i rad som Financial Times rankar europeiska handelshögskolor. Rankningen visar på de sammanlagda resultaten för Europas ledande handelshögskolor i fem olika rankningskategorier: MBA, Executive MBA, Masters in Management (MiM) och två olika program som ligger under Executive Education. Handelshögskolan i Stockholm har varit den ledande Handelshögskolan i Norden under samtliga 17 år som Financial Times ranking av europeiska handelshögskolor har publicerats.

 

SSE Education News Press release

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer