Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Nyheter

SSE Executive Education rankad tionde bästa i världen

23 maj 2022
Handelshögskolans SSE Executive Education klättrar i Financial Times prestigefyllda rankning och ligger nu på plats tio i världen inom öppna program. Utbildningen rankas dessutom fortsatt på första plats i Norden och Baltikum. 

Art Initiative inspirerar företagsledaren Lovisa

27 april 2022
Under ett samtal med rektor Lars Strannegård där de upptäckte sin gemensamma syn på kunskap och lärande fick företagsledaren och alumnen Lovisa Hamrin höra om SSE Art Initiative. Nu har hon beslutat att investera i konstprojektet, ett initiativ som passar hennes personliga engagemang.

Donation från Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse möjliggör renovering av Handelshögskolan

07 april 2022
Ett sekel av historia och hyllad arkitektur möter samtida konst och framtidens teknik: Handelshögskolans historiska lokaler ska renoveras och byggas om, tack vare en generös donation från Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse.

Handelshögskolan inrättar professur i entreprenörskap och familjeföretagande

04 april 2022
Handelshögskolan i Stockholm (HHS) inrättar en professur i entreprenörskap och familjeföretagande genom ett sponsorskap från SEB och lägger grunden för ett nytt forskningscentrum kopplat till professuren.

Uppdatering avseende verksamheten vid SSE Russia

01 mars 2022

Nya uppgifter om Jeffrey Epstein

24 februari 2022
Genom journalistiskt arbete inför bland annat en podd som publiceras inom kort har det framkommit nya uppgifter om kopplingar mellan Jeffrey Epstein och stipendiet Female Economist of the Year.

Handelshögskolan utvidgar campusområdet genom förvärv av Studentpalatset

16 februari 2022
Handelshögskolan i Stockholm har tecknat avtal med Akademiska Hus om förvärv av Studentpalatset och utvidgar därmed campusområdet. Genom Studentpalatset öppnas nya möjligheter att bedriva utbildning och forskning i en inspirerande miljö.

Lars Strannegård: Vetenskapen är granne med fiktionen

20 januari 2022
Opinionstext av Lars Strannegård i Dagens Nyheter Kulturdebatt: När konsten lånar av vetenskapens legitimitet kan resultatet bli storslagen fiktion. Men börjar forskare hitta på är vi illa ute. Tilliten till vetenskapen måste ständigt reproduceras – av forskarna själva – genom att inte släppa på kraven på vetenskaplighet, skriver Lars Strannegård, rektor för Handelshögskolan i Stockholm.

Handelshögskolans stjärnjury satsar på elva nya bolag

08 november 2021
Idag inleder elva nya bolag sin resa i Handelshögskolans prestigefyllda företagsinkubator SSE Business Lab. Konkurrensen var tuff, men dessa bolag lyckades imponera på den stjärnspäckade antagningskommittén, med profiler som Lisa Lindström, Sven Hagströmer och Anna Stenberg, med sina pitcher.

SSE MBA NSHK-stipendiat utsedd

17 september 2021
Hilde Rostad har tilldelats SSE MBA NSHK-stipendiet 2021. Stipendiet tilldelas nästa generations ledare för att stärka norsk och svensk industri.
1 2 3 4 5 Next