Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Inför 30-årsåterträffen - virtuell förträff

1991 började du som student vid Handelshögskolan. Vi vill ta tillfället i akt och fira dig med en virtuell förträff inför din 30-årsåterträff på skolan!

Vi ser fram emot att fira ditt 30-års jubileum med dig och dina klasskamrater!

Vi kan tyvärr inte bjuda in dig till Sveavägen 65, men det är viktigt för oss att fira denna milstolpe så vi hoppas bjuda in dig till Handelshögskolan snart för att fira på plats när det känns säkert att göra det!

Men vi vill även fira dig i år på det bästa sättet vi kan! För att värma upp inför nästa firande redan nu vill vi bjuda in dig till en virtuell förträff där du bland annat kommer att få höra vad som händer på Handelshögskolan av rektor Lars Strannegård, få en virtuell rundtur av skolan och möjlighet att prata med dina forna kursare.

Anmäl dig HÄR senast den 1 maj.

Vi ser fram emot att välkommna dig online den 5 maj!

Vi anordnar en gemensam virtuell förträff för er som började på Handelshögskolan för 30, 40, 50, och 60 år sedan, men vi kommer se till att ni får en chans att prata med era forna kursare.

Vid frågor, kontakta alumni@hhs.se

Alumni

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer