Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Client Director Corporate

IFL söker en Client Director till affärsenheten Corporate

Tjänsten
På IFL bygger vi utvecklings- och lärprocesser på en kombination av forskning och erfarenhetsbaserad kunskap från Handelshögskolan i Stockholm och andra internationella akademiska institutioner i nära samarbete med näringslivet. Ditt uppdrag som Client Director (CD) är att strukturerat och systematiskt arbeta med försäljning av hela IFLs utbud av skräddarsydda lösningar på företagsledningsnivå hos kunder.
Försäljningsprocessen består initialt av eget aktivt kontaktbyggande och uppsökande möten där kundernas strategiska utmaningar definieras. Affärerna består av verksamhets- och kompetensutveckling för chefer och ledare, ofta på koncernnivå. Du bidrar till att utveckla våra kunder så att de når bättre resultat och framgång och därmed bidrar du till IFLs framgång.   

En Client Director arbetar såväl strategiskt som operativt med utvalda kunder och identifierade målgrupper inom affärsområdet med syfte att bredda våra kundrelationer. Att bearbeta nätverk, alumner, beslutsfattare och andra kontakter på företag inom Corporate är en stor del av ditt arbete. Ditt bidrag till IFLs framgång är långsiktiga affärsrelationer och lönsamma, växande affärer. Du arbetar under eget ansvar med en stor portion frihet och i samverkan med andra. Du rapporterar till Business Unit Director (BUD) Corporate.  

Din personlighet och bakgrund
Du har en djup och bred kunskap om våra kunders affärer och utmaningar samt ett stort affärssinne för att på bästa sätt översätta detta till relevanta uppdrag och utvecklings- program på individ, lednings- och organisationsnivå. Du förstår förändringsprocesser och vad som krävs för att lyckas med dessa över tid. Vi tror att du har längre erfarenhet av att arbeta med konsultativ tjänsteförsäljning och idé- och konceptförsäljning av lösningar för kompetensutveckling i internationell miljö på global nivå.  

Du är mycket resultatorienterad, driven och du har en hög energi- och aktivitetsnivå. Du är samtidigt en klok och positiv lagspelare som sprider entusiasm och bidrar till en hög motivationsnivå. Du har en erkänd förmåga att skapa lönsamma affärer. Du arbetar självständigt men vet när du tar hjälp av ett team. 

Du har erfarenhet av att jobba i mångkulturella/internationella miljöer. Erfarenhet av att ha jobbat i en akademisk miljö är meriterande. Du är trygg i dig själv och har ett väletablerat kontaktnät med beslutsfattare i ledande befattningar inom svenska internationella storföretag. 

Du blir en viktig förebild för IFLs varumärke och värderingar: Passion for Learning, Passion for Business, Innovative & Excellence och vill aktivt bidra till att stärka och utveckla IFL utöver det som rör den egna rollen.  
     
Utbildning: Civilekonom eller liknande
  
Språkkunskaper: Svenska och affärsengelska i både tal och skrift 

Vi erbjuder
En dynamisk arbetsplats med ett framgångsrikt och kompetent team i tillväxt som arbetar med beslutsfattare och ledare inom Svenska internationella storföretag 

Vi erbjuder goda anställningsvillkor och en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Vi sitter centralt i moderna lokaler på Sveavägen, granne med Handelshögskolan. Läs mer på www.ifl.se 

Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Hägglund, BUD Corporate.  

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot att få din ansökan via rekrytering@ifl.se så snart som möjligt, dock senast 30 september. Varmt välkommen med din ansökan!

IFL vid Handelshögskolan i Stockholm är en av Europas ledande aktörer inom ledarskaps- och affärsutveckling, ekonomi och finans. Med den akademiska forskningen som grund och nära samarbete med näringslivet erbjuder vi ett brett urval av öppna program för individer, och anpassade program och verksamhetsutveckling för företag och organisationer. IFL vid Handelshögskolan i Stockholm rankas av Financial Times som en av Europas främsta inom Executive Education och finns idag representerad i länderna runt Östersjön samt i flera av världens främsta nätverk för ledarskapsutveckling.

SSE