Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Program för diplomander

Här finner du en överblick av programmet för dig som diplomand, fredagen den 1 november.

14.15 Entrén öppnar för diplomander 
Entrén till Stadshuset ligger på Borgargården, Hantverkargatan 1. I entréhallen finner ni garderob. Det kommer inte att finnas tid för ombyte, så ni måste från början vara klädda för kvällen. 

14.30 Obilgatoriskt genrep 
Alla diplomander som anmält att de vill mottaga diplom i Stadshuset samlas i Blå Hallen för en genomgång av ceremonin med upprop och uppställning. En gruppbild av alla diplomander tas även i samband med repitionen. 

16.15 Entrén öppnar för gäster 
Entrén till Stadshuset ligger på Borgargården, Hantverkargatan 1. Här uppvisar gästerna sina entrékort som de fått av er och har möjlighet att hänga av sig ytterkläder i garderoben i entréhallen. 
Gästernas platser är onumrerade. och platserna ska vara intagna senast kl. 16.50. 

17.00 Diplomceremoni i Blå Hallen 
Diplomanderna går i procession via trappan ner i Blå Hallen. Under ceremonin blir det tal, sång och musik. Du ropas upp med namn för att gå fram och hämta diplom som överlämnas av rektor. Diplomceremonin pågår till cirka kl. 19.00.

19.30 Bankett i Gyllene Salen
En trerättersmeny med vin serveras. Efter banketten bjuds kaffe i Blå Hallen och därefter inleds dansen. 

Efterfest på Handelshögskolan 
Från och med midnatt kommer bussar att avgå från Stadshuset för transport mot Handeslhögskolan, där det är efterfest i studentlokalerna. 
Frågor gällande efterfesten vänds till klubbvardinna@sasse.se.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer