Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

HHS behöver din hjälp

Vår campus är fylld till brädden av morgondagens ledare och entreprenörer. Ditt stöd ger dem de bästa möjliga verktygen för att möta en osäker framtid.

Handelshögskolans finansieringsmodell är unik för ett svenskt universitet. Skolan får endast 19% av sin budget från statliga medel. Resten möjliggörs genom generöst stöd från våra alumner och partners. Genom ditt stöd kan vi fortsätta arbeta mot våra långsiktiga mål att tillhandahålla utbildning och forskning i världsklass.

Här är våra mest angelägna behov:

Stipendier

Vår mångsidiga studentgrupp förbättrar vår konkurrenskraft och värdet av ditt diplom. Utbildningen på Handelshögskolan var gratis för många av våra alumner, och den är fortfarande det för svenskar och EU -medborgare, men vi måste locka toppstudenter från hela världen. Hjälp oss att ge dem samma möjlighet som du en gång hade! Läs mer om våra stipendier här.

HHS campus

Vi strävar efter att erbjuda en utbildningsmiljö som också är en inspirerande plats för att träffas, umgås och utveckla vänskap. Hjälp oss att nå vårt mål att utöka och förbättra HHS campus! Vi bjuder självklart in dig när det är klart. Läs mer om hur ditt stöd hjälper oss att förbättra HHS campus.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer