Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Susanna verständig

Ansvarig för programutskottet

Vad är ditt bästa minne från Handelstiden?
– Mina bästa minnen är de två gånger jag var med och ordnade Sommarfesten på innergården (då utan glastak). Massa jobb men fantastiskt roligt att tillsammans med kompisar få ordna en ordentlig avslutning av studieåret för alla andra på skolan.

Varför är du med i styrelsen?
– Jag är med i styrelsen för att under min tid på Handels så var kåren och dess aktiviteter den plats där man fick möjlighet att lära känna, och lära sig av, personer i andra årskullar än den man själv började med. Att sitta i styrelsen ger möjlighet att vara med och skapa aktiviteter där alumni återigen kan träffa och lära sig av alumni från andra årsklasser.

Vad gör du nu och har gjort sedan din tid på Handels?
– Efter Handels jobbade jag ett par år på PwC med företagstransaktioner. Sedan hösten 2013 arbetar jag som investeringsanalytiker på Industrivärden.

Varför ska man vara med i SSE Alumni Club?
– Först och främst så ges man genom sitt medlemskap i SSE Alumni Club möjlighet att då och då få komma tillbaka till Handels och träffa både sina tidigare studiekamrater och andra alumni. Dessutom kan man via intressanta föreläsningar och andra alumni få fortsätta sitt lärande och kanske snappa upp en och annan användbar kunskap.

Vad var det viktigast du lärde dig under din tid på Handels?
– Att om man gör saker som man tycker är roligt och spännande så blir slutresultatet ofta väldigt bra.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer