Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Manifest Stockholm ny Growth Partner till SSE Business Lab

SSE Business Lab får förstärkning av varumärkes- och kommunikationsbyrån Manifest Stockholm, som under hösten går in som ny Growth Partner. Samarbetet ger startups i två av Business Labs program tillgång till en rad kommunikations- och rådgivningstjänster. Målet är att tillsammans stärka, stötta och utbilda morgondagens entreprenörer och företagsledare.

– Vi på Manifest Stockholm delar samma värderingar som SSE Business Lab och är otroligt stolta över vårt samarbete. Vi är såklart spända över att få chansen att hjälpa dessa nya företag och entreprenörer nå sina mål, men är samtidigt lika taggade på att se hur de i sin tur kan utmana och utveckla oss i vårt arbete, säger Anna Karlsson, VD och grundare av Manifest Stockholm.

SSE Business Lab riktar sig till studenter, alumner och fakultet från Handelshögskolan som startar innovativa, skalbara och hållbara företag. De erbjuder entreprenörerna en inspirerande plats att arbeta på, ett stöttande nätverk av mentorer och andra entreprenörer, samt tillgång till affärscoachning och rådgivning inom bland annat marknadsföring, försäljning och juridik. Som Growth Partner kommer Manifest Stockholm att jobba tätt tillsammans med alla bolag som antas till SSE Business Labs accelerationsprogram Activate och inkubationsprogrammet Incubate. SSE Business Labs värderingar Courage to be bold, Passion for community, samt Diversity and inclusion går hand i hand med Manifest Stockholm.

– Att nå ut med sitt företag och att etablera sitt varumärke är stora utmaningar som nybildad startup. Så att få hjälp och stöd från experter ger våra entreprenörer ett försprång jämfört med andra. Därför är vi väldigt exalterade över att få chansen att samarbeta med Manifest Stockholm. Med våra gemensamma hjärtefrågor ser vi även stora möjligheter till att påverka samhället i en positiv riktning vilket känns extra spännande, säger Julia Delin, VD för SSE Business Lab.

Om Manifest Stockholm:

Manifest Stockholm är en del av Manifest Group, en kommunikationsbyrå med kontor i London, Stockholm, New York och Manchester. Manifest är världens första ”lilla globala byrå” och brinner för varumärkesstrategi och kreativ kommunikation. Byrån jobbar holistiskt och resultatdrivet över alla discipliner med huvudsakligt fokus på syftesdrivna varumärken och bolag. Varumärken som på något sätt gör världen lite bättre. Manifest Stockholm ägs och drivs av Josefine Hedlund och Anna Karlsson, tillsammans med grundaren av Manifest Group, Alex Myers.

 

Om SSE Business Lab:

SSE Business Lab är Handelshögskolans inkubator i Stockholm. Tre program bedrivs inom ramen för SSE Business Lab; Initiate, Activate och Incubate. Programmen vänder sig till studenter, alumner och fakultet kopplade till Handelshögskolan. Inom programmen får entreprenörer hjälp med coachning, mentorskap, workshops av ett nätverk av ledare, investerare och partners såsom Manifest Stockholm, Assessio och Scrive.

För mer information, kontakta:

Isabella Melkersson
SSE Business Lab
Tel: 079-100 11 17
Email: Isabella.melkersson@hhs.se

Anna Karlsson
Manifest Stockholm
Tel:0735 20 28 80
Email: anna@manifeststockholm.se

SSE

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer