Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

MBA-stipendiater skall stärka svensk konkurrenskraft

Jennie Fahlström och Randolph Heyrowsky har utsetts till mottagare av Carl Silfvén SSE MBA-stipendier 2019. Stipendiet delas ut till nästa generations ledare i syfte att stärka svensk konkurrenskraft på en internationell marknad.

Från vänster till höger: Göran Lindqvist, chef för SSE Research Office, ​de två stipendiaterna Jennie Fahlström och Randolph Heyrowsky samt Karin Wiström, Director SSE MBA.

Carl Silfvéns SSE MBA-stipendier finansieras av Stiftelsen Carl Silfvéns stipendiefond, en stiftelse grundad på Carl Silfvéns testamente 1914. Ett stipendium täcker hela programavgiften för 18 månaders Executive MBA-studier vid Handelshögskolan till ett värde av 465 000 kronor.

Vi är väldigt stolta att Carl Silfvéns Stiftelse erbjuder dessa stipendier,” säger Karin Wiström, Programchef för MBA-programmet vid Handelshögskolan i Stockholm.“ Vi är övertygade om att Jennie Fahlström och Randolph Heyrowsky kommer ta med sig nya perspektiv, insikter och kunskap och bli ännu bättre ledare med en helhetssyn på att leda och driva affärer på en strategisk nivå.

Jennie Fahlström är verksamhetschef och intendent hos Sveriges Allmänna Konstförening, och har en magisterexamen i konsthistoria:

Ett alldeles väldigt stort tack vill jag rikta till Carl Silfvéns stipendiefond för möjligheten att delta i en utbildning som så tydligt förenar kunskaper hos lärare med erfarenheter hos professionella från många olika branscher och bakgrunder för att tillsammans lära nytt. Jag är övertygad om att Handelshögskolans MBA Executive Format kommer erbjuda en riklig mängd av fakta, inspiration och reflektion vad gäller organisationsutveckling i en komplex värld. Lika mycket hoppas jag att få många tillfällen att växa som chef och därmed människa för att ett engagerande ledarskap ska kunna spira.

Randolph Heyrowsky, är CEO Trainee & Executive Assistant hos Daniel Wellington, och har ett Master Certificate i Hospitality Management:

– Carl Silfvén stipendiet har erbjudit mig en fantastisk möjlighet. Genom stipendiet får jag vara en del av ett berikande och omvälvande Executive MBA program på Handelshögskolan i Stockholm. Ett akademiskt program med en fakultet i världsklass och chefer och ledare från olika industrier, kulturer och med olika utbildningsbakgrund. Jag är oerhört tacksam till Carl Silfvén stiftelsen som har valt att investera i min utbildning och utveckling.

Sista datum för nominering/ansökan är den 31 augusti 2019.


För ytterligare information, vänligen kontakta:
 
Helena Bergelv, Program Advisor SSE MBA, Handelshögskolan i Stockholm, helena.bergelv@hhs.se,
+46 70 994 21 84

SSE