Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Sommarpraktik på EHFF

Institutet för ekonomisk-historisk och företagshistorisk forskning vid Handelshögskolan i Stockholm (EHFF) söker en eller två sommarpraktikanter för en period av 4 till 6 veckor.

Praktiken (med marknadsmässig lön) lämpar sig särskilt för studenter som funderat doktorera i ekonomisk historia. Praktikanter kommer att delta tillsammans med några av EHFF:s forskare i pågående forskningsprojekt vilket kommer att ge goda möjligheter att lära mer om hur ekonomisk-historisk forskning bedrivs liksom vad man kan förvänta sig av en framtida akademisk karriär.

Den/de vi söker är företrädesvis student på mastersnivå eller i slutet av bachelorutbildningen. De projekt som bedrivs innebär att det är främst studenter inom civilekonomprogrammet, i ekonomisk-historia, nationalekonomi eller motsvarande som är aktuella, men studenter med motsvarande kunskaper är välkomna att söka. Det viktigaste är hög arbetskapacitet och ett stort intresse för ekonomisk-historisk forskning.

Praktiken äger rum under sommaren efter överenskommelse. Kvalificerande sökande kommer att före antagning få göra en mindre provuppgift.

Sista ansökningsdag är 15/5.

För att ansöka skickar du CV och ett brev där du berättar om dig själv och ditt intresse för ämnet till erik.lakomaa@hhs.se 

 

EHFF

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer