Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

After work/After School om klimatkompensation

Klimatkompensation har kommit att bli big business, men är det ett sätt att köpa sig fri eller ett sätt att på riktigt framtidssäkra planeten? Klimatåtgärder i utvecklingsländer för att kompensera utsläpp av växthusgaser i industrialiserade länder har blivit allt mer populärt. Men är det självklart att klimatkompensation alltid är positivt för klimat, biologisk mångfald och lokalbefolkning?

Välkommen till denna After Work/After School/DoTalk som Misum gör i samarbete med DoConomy, SSE Students for Climate Action och Corporate Sustainability Group på Handels. The event will be in English.

Föredrag, paneldebatt och en djupdykning i hur vägen till riktigt förändring kan se ut. I ett samtal med bland andra Mattias Goldman från Fores, Cecilia Lindén, medgrundare till Go Climate Neutral, Svetlana Gross, doktorand på Misum samt studenter på Handels pratar vi om klimatkompensation och vad som faktiskt behövs för att skapa varaktig förändring.

Onsdagen den 10 april 16.30-17.30 på Handelshögskolan i Stockholm, Sveavägen 65.

Anmälan här.

Misum

Den här hemsidan använder cookies. Genom att använda hemsidan accepterar du dessa cookies samt villkoren beskrivna i vår dataskyddspolicy. Läs mer