Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Sommarpraktik på EHFF

Institutet för ekonomisk-historisk och företagshistorisk forskning vid Handelshögskolan i Stockholm (EHFF) söker en eller två sommarpraktikanter för en period av 4 till 6 veckor.

Praktiken (med marknadsmässig lön) lämpar sig särskilt för studenter som funderat doktorera i ekonomisk historia. Praktikanter kommer att delta tillsammans med några av EHFF:s forskare i pågående forskningsprojekt vilket kommer att ge goda möjligheter att lära mer om hur ekonomisk-historisk forskning bedrivs liksom vad man kan förvänta sig av en framtida akademisk karriär.

Den/de vi söker är företrädesvis student på mastersnivå eller i slutet av bachelorutbildningen. De projekt som bedrivs innebär att det är främst studenter inom civilekonomprogrammet, i ekonomisk-historia, nationalekonomi eller motsvarande som är aktuella, men studenter med motsvarande kunskaper är välkomna att söka. Det viktigaste är hög arbetskapacitet och ett stort intresse för ekonomisk-historisk forskning.

Praktiken äger rum under sommaren efter överenskommelse. Kvalificerande sökande kommer att före antagning få göra en mindre provuppgift.

Sista ansökningsdag är 15/5.

För att ansöka skickar du CV och ett brev där du berättar om dig själv och ditt intresse för ämnet till erik.lakomaa@hhs.se 

 

EHFF

This website uses cookies. By using this website you are agreeing to our use of cookies and to the terms and conditions listed in our data protection policy. Read more