Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Bokpresentation - Änkor med makt

Författare Hans Sjögren.

Välkommen på presentation av Hans Sjögrens nyutgivna bok, Änkor med makt, den12 oktober. Anmäl dig senast den 8 oktober. Begränsat antal deltagare.

Start: 2021-10-12 @ 17:15
End: 2021-10-12 @ 18:15
Location: Sal Ragnar, Sveavägen 65 på Handelshögskolan
Vi bjuder på förfriskningar.
Begränsat antal deltagare, max 60 personer.
Boken kan köpas på plats till rabatterat pris.
Anmälan sänds till specialevents@hhs.se​ senast den 8 oktober. 
Hans Sjögren presenterar sin nyutgivna bok om änkor i näringslivet förr och nu. Vad motiverar en kvinna att ta över makten i ett företag efter att hennes affärsdrivande make plötsligt och oväntat har gått ur tiden, om hon inte tidigare varit engagerad i verksamheten? Och hur har det sett ut när änkor tagit makten över industrier och tjänsteföretag, inte bara i Sverige utan runt om i världen? Vilka roller har de iklätt sig, hur har ledarskapet förändrats och vari ligger det speciella med änkor som har ägarmakt?  Många av dessa kvinnor har varit och är starka förebilder för andra ledare i samhället.
 

Medverkande: Hans Sjögren, ekonomhistoriker och professor, verksam vid Linköpings universitet samt Handelshögskolan i Stockholm. 

Kommentator: Annelie Karlsson, VD för Family Business Network

Moderator: Torgny Wadensjö, Dialogos Förlag

This website uses cookies. By using this website you are agreeing to our use of cookies and to the terms and conditions listed in our data protection policy. Read more