Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Ann Peyron Östlund

Ansvarig Mentorprogrammet

Ann Peyron Östlund driver ett rekryteringsbolag sedan drygt 10 år tillbaka vilket arbetar med Executive Search (Headhunting) av chefer och specialister.

”Direkt efter Handels började jag som finansanalytiker, men jag kände ganska så snabbt att det inte var inte min rätta miljö; för mycket siffror och för lite människor! Efter ett antal år, tre barn och många länder senare kom jag åter till Sverige och sedan dess är det rekrytering som är min melodi.”

Ann minns tiden på Handels som en bra tid där kamratskapet och gemenskapen stod i fokus, där man tänkte ”en för alla, alla för en”, men även det akademiska gör sig påmint.
”Mitt bästa minne från Handelstiden var föreläsningarna i Handelsrätt med Professor Gunnar Karnell. Man var livrädd att få frågan men samtidigt var det sporrande för att han ställde så höga krav.”

Du är sedan ett par år tillbaka som medlem Kamratföreningens styrelse, varför?
”Mitt hjärta klappar för skolan. Näst mina barn är det Handels jag är mest stolt över i mitt liv. Det var ett privilegium att gå här och nu är det pay-back time. Då tycker jag att kamratföreningen är ett kul sätt att ge tillbaka och hålla kontakt med skolan. Eftersom jag dessutom får arbeta med Kamratföreningens Mentorprogram för unga ny-exade studenter så är det dubbelt så roligt!”

Ann blev invald i Kamratförenings styrelse 2009 och ansvarar för Mentorsprogrammet.

This website uses cookies. By using this website you are agreeing to our use of cookies and to the terms and conditions listed in our data protection policy. Read more