Öppet Hus-dagarna

På campus: 23-24 mars. Online: 30 mars.

Vill du studera på Nordens högst rankade ekonomihögskola? Funderar du på att ansöka till ett av våra kandidatprogram? Undrar du hur bra studentlivet är? Missa då inte Öppet Hus-dagarna hos oss på Handelshögskolan i Stockholm!

Besök oss på campus när du vill torsdag 23/3 eller fredag 24/3 mellan 15.00 och 18.00. Plats: Handelshögskolan, Sveavägen 65. Få en guidad rundtur på campus med våra studentambassadörer och träffa studentkåren, antagningsteamet och många andra. Få svar på dina frågor om programmen, hur du söker, studentlivet och hur det är att plugga på Handels.

Har du inte möjlighet att besöka oss på plats? Välkommen på vårt online-webinar torsdag 30/3 16.00-17.30.

Open House

Inspirationsföreläsning 23/3 kl. 16.30

Sadie Percell – Våga!

Följ med på Sadies inspirerande resa: från att hoppa av gymnasiet och turnera med några av Sveriges största artister till att plugga på Komvux, ta examen från Handels med toppbetyg och ha ett jobb som hon verkligen tycker om. Det här är en föreläsning om att våga ta plats, satsa och ge sig själv friheten att göra vad man vill.

Sadie Percell är tidigare student på Handelshögskolan och har en framgångsrik karriär som affärsanalytiker och strateg. Idag jobbar hon som Manager, Global Compensation and People på tech-startupen Neo4j med kunder som Volvo och NASA.

Sadie Percell speaker

Inspirationsföreläsning 24/3 kl. 15.30

Hanna Grahn – Karriär inom hållbarhet

Drömmer du om att jobba med hållbarhetsfrågor? Välkommen till den här inspirerande föreläsningen med Hanna Grahn som är Climate Action Manager på Spotify. Hanna delar med sig av sina erfarenheter, tips och lärdomar från detta viktiga och spännande område.

Hanna Grahn är tidigare student på Handelshögskolan och har en framgångsrik karriär inom hållbarhet, klimatfrågor och företags samhällsansvar. Förutom Spotify har hon jobbat på bland annat investmentbolaget EQT.

Hanna Grahn speaker