Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Inför 30- och 40-årsåterträffarna - virtuell förträff

1980 eller 1990 började du som student vid Handelshögskolan. Vi vill ta tillfället i akt och fira dig med en virtuell förträff inför din 30- eller 40-årsåterträff på skolan!

På grund av den rådande situationen så kan vi tyvärr inte bjuda in dig till Sveavägen 65, men det är viktigt för oss att fira denna milstolpe så vi hoppas bjuda in dig till Handelshögskolan under 2021 för att fira ditt jubileum på plats när det känns säkert att göra det!

Men vi vill även fira dig i år på det bästa sättet vi kan! För att värma upp inför nästa års firande redan nu vill vi bjuda in dig till en virtuell förträff där du bland annat kommer att få höra vad som händer på Handelshögskolan av rektor Lars Strannegård, få en virtuell rundtur av skolan och möjlighet att prata med dina forna kursare.

Anmäl dig HÄR senast den 5 oktober.

Vi ser fram emot att välkommna dig online den 9 oktober!

Vi anordnar en gemensam virtuell förträff för er som började på Handelshögskolan för 30 och 40 år sedan, men vi kommer se till att ni får en chans att prata med era forna kursare.

Vid frågor, kontakta alumni@hhs.se

Alumni

This website uses cookies. By using this website you are agreeing to our use of cookies and to the terms and conditions listed in our data protection policy. Read more